About us

Hi

nice to meet you and thanks for reading my story.
Let me start with introducing myself: my name is Stien.

A free spirit.
I’m independent, outspoken and somewhat rebellious.
I am a born optimist who loves life.
No in matter of fact, I’m in love with life.
Life inflames my creativity. I soak up life and life soaks me up.

My style? It’s who I am & the way I feel when I get up in the morning. It is always in motion. Sometimes it’s grey, sometimes it's glitter. But it’s always me.

I invite you to find yours.
Be welcome to go wild, be creative and get inspired.

MEET OUR TEAM

We are Stien.

Stien. Founder.

Hi, mijn naam is Stien.

Door de combinatie van mijn liefde voor kleding en interieur maakte ik in 2016 met super veel ‘goesting’  de sprong naar een eigen kledingboetiek. En wat een avontuur!

De eerste jaren vond je me steeds in de winkel maar doordat we steeds meer groeiden en er veel meer aspecten bij de winkel kwamen kijken, vind je me nu vooral achter de schermen.

Ik ben een manusje van alles. Ik ga van de marketing, klantenservice, winkelaankleding, shoots, aankoop collectie, boekhouding, HR en ontwerp visuals tot het strijken en het inhangen van de kleding in de winkel.

Samen met ons hele team werk ik elke dag hard om jullie een topservice en vooral een super ervaring te bezorgen tijdens een van onze events of in onze winkel.

Want jullie gelukkig, wij nog veel meer!

Heel veel liefs,

Stien.

Farah. Eventmanager.

Hi, mijn naam is Farah.

Hoe je mij het beste kan omschrijven? Ik ben die energieke, goedlachse en ja hoor, de luidste van het team.

In 2013 behaalde ik mijn Bachelor maatschappelijk werker, maar in 2017 koos ik toch om alles over een andere boeg te gooien en in het team van Stien-boetiek te stappen.

Ik ben gestart als Store manager in de pop-up store in Hasselt. Na de sluiting ben ik in de rol van event-manager gerold.

Ik werk voornamelijk achter de schermen, toch zal je zal me elke week enkele dagen in de winkel zien staan met een grote glimlach.

Ik ben degene die op zoek gaat naar leuke samenwerkingen voor onze ladiesnights, modeshow en andere evenementen.

Veel liefs <3

Yanna. Storemanager.

Hi, mijn naam is Yanna.

Ik zit in het Stien-team sinds oktober 2017, net nadat ik afstudeerde als Bachelor in de kunst in Hasselt.

Ik sta klaar voor iedereen met vragen en ben meestal ook jouw contactpersoon als je je wilt inschrijven voor een van onze super toffe evenementen.

Bestel je via de webshop? Dan ben ik diegene die met veel liefde al jouw favoriete stuks inpakt en klaar maakt om te versturen.

Ik ben verantwoordelijk voor de styling & make-up bij alle shoots zodat jullie ook online onze fantastische collectie kunnen bekijken en shoppen.

Tot slot organiseer ik mede alle evenementen samen met mijn allerliefste collega’s om jullie tijdens elk van die evenementen een geweldige ervaring te bezorgen.

Tot snel in de winkel <3