About us

Hi

nice to meet you and thanks for reading my story.
Let me start with introducing myself: my name is Yanna.

A free spirit.
I’m independent, outspoken and somewhat rebellious.
I am a born optimist who loves life.
No in matter of fact, I’m in love with life.
Life inflames my creativity. I soak up life and life soaks me up.

My style? It’s who I am & the way I feel when I get up in the morning. It is always in motion. Sometimes it’s grey, sometimes it's glitter. But it’s always me.

I invite you to find yours.
Be welcome to go wild, be creative and get inspired.

About Stien boetiek

This is Stien.

Be Grey. Be glitter. And always be you.

Met dit motto is Stien Boetiek opgericht in 2016 door Stien Feyen. Na 5 mooie jaren was Stien klaar voor een nieuw avontuur en kreeg ik de kans om de winkel over te nemen! Dit deed ik met een bang hartje maar enorm veel goesting! 

Zelf sta ik al van 2017 elke dag in de winkel klaar met een glimlach. En om jullie te zien buiten gaan met een glimlach, daar doe ik het voor.

Met veel liefde kies ik sinds juli ’21 de leukste collecties voor jullie uit en ook achter de schermen van de winkel en onze webshop zorg ik ervoor dat elke pakje op tijd en verzorgd de deur uit gaat zodat jullie snel kunnen shinen in jullie nieuwe Stien boetiek outfit.

Want jullie gelukkig, wij nog veel meer!

Hello, my name is...

Hi, ik ben Yanna!

Ik heb in 2017 mijn diploma bachelor of the arts behaald en mocht al snel starten als sidekick van Stien. Ik ben altijd al een creatieve duizendpoot geweest met een passie voor mode. 

Dingen waar je me altijd blij mee kan maken: 

  • Fleurige bloemen
  • Lange wandelingen
  • Schilderen in mijn atelier
  • Gezellige zomeravonden met een glaasje cava
  • Een spannend boek

Boven al die dingen ben ik enorm blij en dankbaar dat ik van één van mijn passies mijn job heb kunnen maken én dat ik mij trotste zaakvoerder van Stien Boetiek kan noemen!

Be unapologetically you.

Stien Boetiek is meer dan alleen een leuke boetiek. We zijn een Stien Boetiek Family waar je helemaal jezelf mag zijn. Wij willen je inspireren en motiveren om je goed te voelen in je vel en je te kleden voor jezelf! Met onze ladiesnights en andere leuke evenementen brengen we de Stien Boetiek family samen. Er is niets leukers dan even samenkomen met mensen die dezelfde passie voor mode, interieur en creativiteit delen! 

Benieuwd naar onze collecties waar je jezelf helemaal onverslaanbaar in zal voelen? Neem dan snel een kijkje op de webshop of kom eens langs in de winkel! Can’t wait to meet you! 

Héél veel liefs, Yanna